Skip links

За Нас

Legaltera е светът на правото, в който сте добре дошли. Тук можете да получите информация относно сферите на нашата компетентност, интересни статии в различни области, написани от нашия екип, както и да се свържете с нас за консултация.

Когато създавахме кантората, нашата мисия беше да осигурим високо ниво на правна защита на обикновените хора – на работника, на потребителя, на застрахования, на закупилия самолетен билет или дефектна стока, на пострадалия от ПТП и други.

В много от случаите обикновените хора се опасяват, че усилията им да си наемат адвокат ще останат безплодни, защото в България винаги печелят по-силните. Ние сме твърдо решени да Ви докажем, че това не е така, че и в България защита може да получи и всеки един от вас.

Нашата фирмена философия

Пълно и професионално обслужване.

Тясна специализация на предоставяните от нас услуги.

Стремеж към непрестанно надграждане и осъвременяване, както технически (технологично), така и във връзка с непрестанния поток от нови закони и съдебна практика, която трябва да резюмираме и да сме подготвени.

Интернационален изглед за развитие във връзка с унифициране (уеднаквяване) на правото на Европейски съюз по отношение на по-слабата икономически страна.

Прозрачност при извършване на услугите, като за нас е важно винаги да Ви информираме какво правим и докъде сме стигнали.

Разрешенията, които предлагаме са строго индивидуални и не боравим с никакви бланки или готови форми.

Екип

Антоний Димитров

Управляващ съдружник

Мария Стефанова

Адвокат

Дамян Христов

Юрисконсулт

Процес на работа

1.

Консултация

Идвате при нас на консултация (или отправяте запитване чрез нашите форми в сайта).

2.

Оферта за водене
на дело

Изготвяме юридическа оферта до Вас в електронна форма или на хартиен носител с параметрите на нашия хонорар, съдебни разноски, държавни такси и др.

3.

Дело

Разискваме проблема и Ви предоставяме информация дали изобщо има основание за завеждане на дело, като подчертаваме силните и слабите страни в евентуалното дело.

4.

При спечелване - принудително събиране на парите.

Завеждаме делото, като ако го спечелим, се ангажираме да съберем парите принудително.

Имате казус или правен проблем?

Свържете се с нас, за да го обсъдим и предложим най-доброто решение!

Explore
Drag